Archieffoto: Brandweer Herzele aan het werk tijdens de dag van de hulpverlening in 2017. ©Damien De Leeuw

Brandweerzone Vlaamse Ardennen werft brandweerlieden (m/v/x) aan!

Voor de verschillende brandweerposten van de brandweerzone is de Brandweerzone Vlaamse Ardennen (BVLAR) op zoek naar brandweerlieden (m/v/x). Om u wegwijs te maken in de brandweerwereld organiseert de brandweerzone een infoavond georganiseerd voor alle geïnteresseerden.

Kom tijdens deze infoavond alles te weten over:

  • Hoe het leven van een vrijwilliger eruit ziet
  • Welke voorafgaande proeven u moet afleggen
  • Aan welke specifieke voorwaarden u moet voldoen
  • Welke kansen BVLAR u kan bieden
  • Welke verloning u krijgt voor opleidingen en interventies
  • Nog zoveel meer…

Twijfelt u nog? Niet doen! Kom gewoon eens luisteren tijdens onze infoavond, en stel al uw onbeantwoorde vragen onmiddellijk aan onze manschappen.

IEDEREEN WELKOM OP 18 JANUARI 2022 OM 18U30 IN DE BRANDWEERPOST VAN HERZELE (Mergellaan 75). Graag uw aanwezigheid bevestigen via jobs@bvlar.be.

Luister hieronder naar een interview met Jonathan Jouret, Luitenant en communicatieverantwoordelijke van Brandweerzone Vlaamse Ardennen, in Helemaal Herzele op Radio Star.


Audiofragmenten

  • Opnamedatum: 15-01-2022
  • Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Lees ook:
Doe de deur dicht, en red levens bij brand!

Door alle binnendeuren in huis dicht te doen, kan je levens redden. Als er brand uitbreekt, blijft het vuur en de verstikkende rook – de grootste bedreiging – langer opgesloten. Zo is er meer tijd om jezelf en je gezin in veiligheid te brengen als een rookmelder alarm slaat.
Al eens nagedacht over brandpreventie in je huis?

Afgelopen week kreeg een gezin uit Hillegem af te rekenen met een hevige woningbrand. De bewoners konden ontkomen, maar van hun huis en inboedel blijft niets meer over. Onze brandweercommandant Dirk Van Waeyenberghe maakt van de gelegenheid gebruik om brandpreventie nog eens extra in de kijker te zetten.
Dag van de veiligheid 2017

Op zondag 17 september konden we aan de brandweerpost van Herzele kennismaken met verschillende veiligheidsdiensten en hulpdiensten tijdens de Dag van de veiligheid 2017. Het werd een dag met talrijke infostanden, demonstraties, static shows en simulaties, kinderanimatie en een afsluitend optreden.