© Facebook Concertband Vivace

Vivace houdt het niet droog

Concertband Vivace kiest voor haar eindejaarsconcert voor het thema water. Kapitein - euh - dirigent Andy Asselman stoomt zijn muzikanten klaar voor een wervelend avondshow én een kidsconcert in de namiddag. "We kiezen er opnieuw voor om niet twee keer op te treden met dezelfde show, maar in de namiddag een kindervoorstelling te spelen", zegt bestuurslid en muzikant Annick Van Bellinghen. "Die voorstelling wordt elk jaar populairder. Dit jaar neemt Kapitein Piraat de kinderen mee op avontuur."

"Je zou het niet denken, maar er zijn echt wel heel wat nummers die met water te maken hebben", vertelt dirigent Andy. "Die moeten natuurlijk passen bij onze bezetting, maar het resultaat mag er echt wel zijn."

Data en tickets

Op zaterdag 30 november 2019 maken de muzikanten van Vivace het podium van CC de Steenoven onveilig. De avondvoorstelling om 20.00 uur is uitverkocht. Voor de kindervoorstelling om 15.30 uur zijn er wel nog kaarten. Reserveren kan via info@concertbandvivace.be, www.concertbandvivace.be of 0472 88 20 53.

(lees verder onder de foto)

 
 

Beluister hieronder het interview met Andy Asselman en Annick Van Bellinghen van Vivace in Helemaal Herzele op Radio Star.


Audiofragmenten

  • Opnamedatum: 16-11-2019
  • Bron: Radio Star, HelemaalHerzele