Toneelkring Die Bronne speelt opnieuw een hilarische komedie

Sinds de jaren 80 van de vorige eeuw speelt Toneelkring Die Bronne op de planken van de Sint-Lievenskring in Sint-Lievens-Esse. Ook dit jaar zal dat het geval zijn met ‘Het testament van de baron’, een hilarische komedie van Filip Santens.

Baron de Riquemule, meneer Jean, is door zijn flamboyante levensstijl plotseling overleden aan een hartaanval. Terwijl de baron opgebaard ligt in zijn bureau is het huispersoneel –Firmin en Madeleine- druk in de weer om het bezoek te ontvangen dat een laatste groet wil brengen aan de baron. Zijn enige neef komt samen met zijn bazige vrouw op uitnodiging van de notaris het testament inkijken. Maar er zijn kapers op de kust. Enkele weken geleden kreeg de baron een brief van zijn minnares dat hun kortstondige romance, zo’n 25 jaar geleden, het leven schonk aan een tweeling Gino en Gina Cantucci.

(lees verder onder de Facebook post)

Toneelkring Die Bronne nodigt u allen uit om de familie te condoleren op zaterdag 9, 16 en 23 november om 20u, op vrijdag 22 november om 20u en op zondag 17 november om 15u in de Sint-Lievenskring op het Sint-Lievensplein in Sint-Lievens-Esse.

Deze acteurs staan onder leiding van onze regisseur Filip Schotte op de planken: Danny Gabriëls, Willy De Cocker, Magda De Leeuw, Hilde Van Iseghem, Pieter Deprey, Nadia Minnaert, Jeroen Verscheure, Annelies Cieters, Nathalie Van Strijthem, Ilse De Backer, Marleen De Smet en Febe Gabriëls

Reserveren kan bij de spelers, het bestuur, via 0478 30 50 52 of via de website van Die Bronne.