Vrije Basisschool Sint-Katrien wandelt en fietst tijdens schoolfeest

Afgelopen zaterdag organiseerde Vrije Basisschool Sint-Katrien uit Steenhuize een schoolfeest met als thema ‘(S)t(r)ap je mee’, naar analogie met hun jaarthema ‘Stap je mee’. Dit jaar werd gekozen voor een nieuw concept en stonden voor het eerst geen traditionele optredens van de leerlingen op het programma. Er werd een wandel- en fietszoektocht georganiseerd met keuze uit drie parcours: 3km-8km-18km. Meer dan 200 leerlingen, ouders en grootouders schreven zich in! Het nieuwe concept viel alvast in de smaak want de reacties van ouders en grootouders waren lovend! Na de wandel -en fietstochten was er een interactieve show van Splash. Het werd een wervelende kinderdisco vol spektakel, dans en top entertainment.

Om de dag af te sluiten schoven een 350-tal eters aan voor een lekkere barbecue. Een topdag voor leerkrachten, leerlingen, ouders en grootouders van VBS Sint-Katrien!

 

Elke deelnemer maakte kans op één van de drie bongobonnen of de hoofdprijs: een waardebon van €300 van het vakantiecentra Vayamundo. Elke deelnemer maakte kans op één van de drie bongobonnen of de hoofdprijs: een waardebon van €300 van het vakantiecentra Vayamundo.


Foto's